Hvordan nyter du vår service?

 

Vær melding

Stovner
Norge
Tirsdag 23.10.2018
Lettskyetfra nordvest9°C4.0m/s
0mm
Onsdag 24.10.2018
Lettskyetfra vest-sørvest5°C2.4m/s
0mm
Torsdag 25.10.2018
Klarværvest-nordvest9°C1.3m/s
0mm
Weather forecast from yr.no

Besøkende

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterIdag76
mod_vvisit_counterI går65
mod_vvisit_counterDenne uken76
mod_vvisit_counterdenne måneden1552
mod_vvisit_counterAlle281544

Bruker meny | Tjenester

Vaskehall Galleri

Bil nyhter

Om oss PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Admin   
Smart bilpleie består av vaskehall, venterom med tilgang til PC/ internett, lese stoff og kaffe samt utsikt utover vaskehallen for å se hvordan bilen din blir behandlet av våre medarbeidere og et kontor der vi driver med kontorarbeid. Våre ansatte jobber hardt for å oppnå positivt rykte for bedriften samt legge frem gode resultater. Mannskapet i vaskehallen er i sitt fagfelt og kjenner til hva en vask eller pleie betyr for bilens vedlikehold.
  
Vår service blir kalt som gullservice av våre faste kunder og det er en av hoved grunnen nye kunder slutter seg til oss. Vi er alltid åpne for dere forslag for å tilpasse oss bedre etter kunders ønsker. Vi er alltid tilgjenglige hvis det er noe dere ikke får svar på eller forslag til bedre service. Vi kan nås på Telefon, SMS, E-post eller gjennom vår hjemmeside. Vi skal prøve å besvare alle henvendelser så snart det lar seg gjøre på best mulig måte. Vår moto er ” Det er smart å ta vare på bilen sinTakk for dere tid og oppmerksomhet!
Sist oppdatert fredag 15. mai 2009 09:51
 
Banner